provinciestraat 60, 2018 Antwerpen
toDD/MM/YY
to HH:MM
Subtotal
EUR €25.00
Available Dates
image

EUR €25.00 / hour

Atelier bakkerij
Open 24/7
Description

Er is een atelier met 5 tafels waarvan 4 inox en 1 bakkerstafel met een houten werkblad. Er zijn twee deegkneders aanwezig in het atelier.
Eén deegkneder van 10 L zonder wisselstukken en één deegkneder met drie wisselstukken van 5L. Er is een oven waar drie platen 40/60cm in kunnen. Een kleine rijskast, frigo en een vriezer. Drie mobiele kookvuurtjes + bakkersmateriaal zoals bakvormen, maatbekers, kommen, snijplanken,.. In de eetruimte staat een tafel waar maximum 25 mensen aan kunnen dineren + een terras met 25 zitplaatsen. Met achteraan het terras een authentieke stenen houtoven.
Er is vervolgens een bar met twee lavabo's, glazen, bestek, borden ,..enz. De ruimte kan dienen voor productie (enkel het atelier) of voor workshops.
Een lager tarief is bespreekbaar bij verhuur voor langere periodes.

Equipment: Dishwasher, Fridge, Induction cookplate, Oven (min 6 levels)
Location:
GRAAN Antwerpen, provinciestraat 60 Belgium 2018
About the service provider

De zaak is gelegen op wandelafstand van het centraal station in Antwerpen en is ingericht voor voor het geven van workshops en cursussen ambachtelijk bakken en koken. Er is een atelier met 5 werktafels ( 4 x inox en 1 bakkerstafel), 2 mixers en een oven waar 3 platen 60x40 in kunnen. Achteraan is er een eetruimte voor groepen van maximum 25 personen en in de stadstuin staat een grote authentieke houtoven. De ruimte is geschikt voor workshops maar het atelier kan ook dienen voor productie.    • Reply from:
      images